1.775 Ft
1.369 Ft
Kedvezmény: 23%
Menny.:db

Naturland kézfertőtlenítő gél 100ml

A Naturland 99,9 Kézfertõtlenítõ gél Antimikrobiális spektrumú: baktericid, fungicid, H1N1 vírus inaktiváló hatású.

A kép csak illusztráció!

 

Raktárinformáció: Nincs raktáron
Cikkszám: 756532
Szerezhető hűségpontok: 28
Gyártó: Naturland Magyarország Kft.
Egységár: 13,69 Ft/ml
Polchely
-
1.775 Ft
1.369 Ft
Kedvezmény: 23%
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A Naturland 99,9 Kézfertõtlenítõ gél Antimikrobiális spektrumú: baktericid, fungicid, H1N1 vírus inaktiváló hatású.

Alkalmazási terület: higiénés kézfertőtlenítés
Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid (H1N1 inaktiváló)
Felhasználói kör: professzionális és lakossági

6 éves életkor alatt csak felnőtt felügyelete mellett alkalmazható!

Miért lehet hatékonyabb a kézfertőtlenítő készítmény, ha gél állagú?

A piacon alapvetően kétféle fizikai állapotú kézfertőtlenítő létezik, az egyik formula vízszerűen folyékony, míg a másik géles állagú.

A felhasználás szempontjából is jelentős különbség van. Minden egyes végleges hatósági engedéllyel rendelkező fertőtlenítő szernek a rajta feltüntetett hatásait tesztekkel kell bizonyítani. Ezeket a teszteket független laboratóriumok vagy a jóváhagyó hatóság rögzített szabványok szerint végzik. Van olyan teszt, amely a kézfelület nagysága miatt előírja, hogy legalább 3 ml felhasználása szükséges fél perc behatási időn keresztül, erre a mennyiségre a hatóság szakértője is felhívta a figyelmünket. Ez azt jelenti, hogy a vízszerű folyadékot is ennyi ideig kell dörzsölgetni a tenyerünkben és a kézfejünkön anélkül, hogy az ki ne folyna belőle, vagy az alkoholos hatóanyagú készítményekben az alkohol tartalom egy része el ne párologna idő előtt. A NATURLAND 99,9 kézfertőtlenítő gél esetében alapvetően a gélesítő anyag ezt a felhasználási nehézséget hivatott kiküszöbölni azáltal, hogy jelentősen megemeli a termék viszkozitását megakadályozva annak folyását, továbbá bizonyítottan csökkenti az alkohol párolgását, emelve a termék lobbanáspontját.

A gélesítőnek van még egy alternatív jótékonynak hívható hatása is. Felületi filmet képez a bőrön, ezáltal jelentősen csökkentve a termék használata miatti epidermális vízvesztést vagyis a bőr kiszáradását, továbbá jobban biztosítja készítményekben levő hidratálást biztosító anyagok mint a glicerin vagy propilén-glikol megfelelő működését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére