Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
7.465 Ft
Menny.:db

Nasodren orrspray+oldószer 50mg+5ml

Raktárinformáció: Utolsó 1 db raktáron
Egységár: 7.465,00 Ft/db
A NASODREN egy vizes oldat, amely a Cyclamen europaeum L. növény friss gumóinak természetes kivonatából készült. A Nasodren Orrspray ornyálkahártya- és arcüreggyulladásra, valamint középfül-gyulladás kezelésére.
Cikkszám: 550483
Polchely
NO3-29
7.465 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

 • Napi egyszeri használat
 • 100%-ban természetes ciklámenkivonat
 • Felnőtteknek és 5 évesnél idősebb gyermekeknek
 • Nem tartalmaz tartósítószert

A ciklámen
A NASODREN egy vizes oldat, amely a Cyclamen europaeum L. növény friss gumóinak természetes kivonatából készült. A termék semmilyen más összetevőt vagy tartósítószert nem tartalmaz.

A ciklámen hatékony segítség több, mint 1500 éve
A ciklámen orrnyálkahártyára kifejtett hatása több, mint ezer éve ismert: mézzel keverve a görögök már a III.-IV. században alkalmazták hurutos orrdugulás és fejfájás kezelésére. Később, a XVI. és a XX. században grúz tudósok számos alkalommal leírták a ciklámenkivonat kedvező hatását az orrgarati problémák kezelése során. Napjainkra tökéletesítették a hatóanyag kinyerésének technológiáját, így egy kedvezőbb árfekvésű, valódi megoldást nyújtó eszköz született az orrüregben összegyűlő nyák oldására.

Mi az az orr- és arcüreggyulladás?
A nátha (rhinitis) és az arcüreggyulladás (sinusitis) a legtöbb betegnél egyszerre jelentkezik. Az orr- és arcüreggyuladás (rhinosinusitis) egy gyulladásos folyamat, amely az orr- és az arcüreg nyálkahártyáját érinti. Az orr- és arcüreggyuladás akut vagy krónikus állapot is lehet, attól függően, hogy 12 hétnél rövidebb vagy hosszabb ideig állnak fenn a tünetek. A diagnózist elsősorban a fennálló tünetek kombinációja határozza meg.

Az alábbiak közül két tünet fennállása esetén beszélünk orr- és arcüreggyuladásról:

 • Orrdugulás
 • Orrnyálkahártya-duzzanat
 • Orrelzáródás
 • Orr váladékozása

További lehetséges tünetek:

 • +/- arcfájdalom vagy nyomás az arcüregben
 • +/- a szaglás csökkenése vagy elvesztése

Gyakorlati tanácsok a Nasodren használatához

 • Az összekevert oldatot naponta csak egyszer szabad használni az egyes orrlyukakba, lehetőleg minden nap azonos időpontban, körülbelül két órával lefekvés előtt.
 • A napi egynél többszöri használat nem eredményez nagyobb hatékonyságot, ezért azt kerülni kell.
 • A spray használata során ne vegyen lélegzetet, mert ez intenzívebbé teheti és hosszabb ideig fenntarthatja az említett hatásokat.
 • A spray alkalmazása után néhány perccel rövid, enyhe és átmeneti viszketés, égő érzés, tüsszögés, könnyezés és az orrváladék fokozódása fordulhat elő. Ezek a termékre adott pozitív reakció jelei. E hatások részben a hideg hőmérsékletnek tudhatók be, így azok intenzitásának csökkentésére vegye ki a terméket a hűtőszekrényből a használat előtt 2-3 perccel.
 • A spray-t 7-10 napig kell használni, szükség esetén a kezelés 14 napra meghosszabbítható. Amennyiben ennél tovább is szükséges, a terméket ezután csak 7-10 napos várakozási időt követően szabad újra alkalmazni.
 • A NASODREN felnőtteknél és 5 éves vagy annál idősebb gyermekeknél alkalmazható. Gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.
 • Ne használja a NASODREN-t, ha allergiás vagy túlérzékeny a ciklámenre, kankalinra, illetve a kankalinfélék családjának egyéb tagjaira.

Kövesse az alábbi képeken jelzett utasításokat az eszköz alkotóelemeinek összekeveréséhez, mielött azt az orrlyukba történő bepermetezésre használná.

Az oldat elkészítésének menete

 1. Nyissa ki a port tartalmazó injekciós üveget a kupak jobbra forgatásával és a dugó eltávolításával.
 2. Nyissa fel a folyadékot tartalmazó műanyag palackot a palackot fedő rész letörésével.
 3. Öntse a teljes folyadékot a port tartalmazó üvegfiolába.
 4. Csavarja rá a permetezo fúvókát az üvegfiolára, és finoman rázza fel, amíg a por teljesen fel nem oldódik. Várja meg, amíg a keletkező hab eltűnik.
 5. Távolítsa el a védokupakot a permetező fúvókáról.
 6. Az orrban történő első használat előtt 2-3 alkalommal nyomja meg a permetező fúvókát, a testtől távolabb a levegőbe irányítva, a szemet elkerülve!
Hogyan kell használni a NASODREN-t?
 1. A fejét tartsa függőlegesen, ne hajoljon előre vagy hátra. Helyezze a szórófejet a jobb orrlyukba. Lélegezzen mélyet, és rövid ideig (3-5 másodpercig) tartsa vissza a lélegzetét, ezalatt egyszer permetezze a NASODREN-t a jobb orrlyukba. Lélegezzen ki mélyen szájon át egy alkalommal, ezután térjen vissza a normális légzéshez. Az orrspray használata során ne vegyen lélegzetet.
 2. Ismételje meg a spray használatát a bal orrlyukba, 7. pontban leírtak szerint.
 3. Tisztítsa meg a szórófejet tiszta papírzsebkendovel, majd helyezze vissza a fúvóka védokupakját.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére