Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
12.899 Ft
Menny.:db

Eveline okos ovulációs teszt 10x

Raktárinformáció: 9 db raktáron
Egységár: 1.289,90 Ft/db

Rendeld meg most a világ első okos ovulációs tesztjét, amely segít megalkotni a pontos termékenységi profilodat!

Cikkszám: B999905047
Polchely
NO2-43
12.899 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Az Eveline innovatív módon, saját okostelefonunk közreműködésével segíti a stresszmentes családtervezést. Megjósolja a következő ovuláció időpontját, használata során a telefonos applikáció előre jelzi azokat a napokat, amelyeken a legtermékenyebb vagy, időt adva ezzel Neked és partnerednek a felkészülésre. Hagyd, hogy az Eveline gondolkodjon és számoljon helyetted, Te pedig csak élvezd az együttlétet.

A csomagban a 10 db tesztcsík mellett telefonos tartozék (applikátor) is található, amely az okostelefon első kamerájára rögzítve teszi lehetővé innovatív alkalmazás használatát. A készülék az applikátorba helyezett tesztcsíkot beolvassa, elemzi és -egy speciális Ovulációs naptár segítségével- időben emlékeztet a termékeny napokra, így leveszi a számolgatás terhét a válladról, statisztikáival pedig segíti a stresszmentes babatervezést.

Ovulációt előrejelző csomag 10 db tesztcsíkkal és telefonra rögzíthető tartozékkal.

A csomag tartalma:

 • 10 db ovulációs tesztcsík
 • 1 db tesztcsíkapplikátor
 • 1 db leolvasótartozék mobiltelefonhoz

Rendeld meg most a világ első okos ovulációs tesztjét, amely segít megalkotni a pontos termékenységi profilodat! Az Eveline innovatív módon, saját okostelefonunk közreműködésével segíti a stresszmentes családtervezést. Megjósolja a következő ovuláció időpontját, használata során a telefonos applikáció előre jelzi azokat a napokat, amelyeken a legtermékenyebb vagy, időt adva ezzel Neked és partnerednek a felkészülésre. Hagyd, hogy az Eveline gondolkodjon és számoljon helyetted, Te pedig csak élvezd az együttlétet!

Miből áll a rendszer?

1. Ovulációs tesztcsíkok: az Eveline vizeletvizsgáló tesztcsíkokat néhány nappal a menstruációs periódus után kezdd el használni! A tesztcsíkok detektálják a luteinizálóhormon-szint megemelkedését, ami közelgő ovulációt jelez. A ciklus során, a 14. nap környékén az ösztrogénkoncentráció olyan magas értéket ér el a szervezetben, hogy beindítja a luteinizálóhormon-termelést, amely kiváltja a tüszőrepedést. A luteinizáló hormon szintje folyamatosan nő, és általában az ovuláció előtt 24-36 órával éri el a csúcspontját, az ún. LH-csúcsot. A tesztcsík értékelése a teszten lévő kontrollcsíkok és az okostelefonunk segítségével történik. A színváltozás a tesztcsíkon akkor következik be, amikor az ki van téve luteinizáló hormonnak, ami az ovuláció kulcs-markere. 2. Leolvasótartozék és tesztcsíktartó okostelefonhoz: a leolvasószerkezetet az okostelefon első kamerájához kell csatlakoztatni, majd ebbe kell beilleszteni a tesztcsíktartót. A tartót a leolvasóra csatlakoztatva az applikáció automatikusan beolvassa, majd feldolgozza az eredményt, és pontosan megméri az aktuális termékenységet. Az Eveline szabadalmaztatott technológiája a telefon első kameráját, illetve fényt használ arra, hogy lemérje a tesztcsík adatait.

2. Eveline mobilapplikáció: az iOS és Android operációs rendszereken egyaránt elérhető applikáció segít feldolgozni a beolvasott tesztek eredményeit – a szoftver adaptív algoritmusa az adatokat egy egyszerű, háromfokozatú képpé alakítja, ami megmutatja a termékenységet az adott pillanatban. Az eredmény három könnyen értelmezhető jel formájában olvasható le a telefon kijelzőjéről (Low/High/Peak). Az applikáció minden eredményt tárol, elemez, rendszerez, és az algoritmus segítségével egy egyéni termékenységi profilt készít el, hogy pontosan meghatározhassa az optimális, legnagyobb valószínűségű napokat a teherbeesésre. Ezt követően folyamatosan figyeli a termékenységünket, és emlékeztet minket az ovuláció időpontjára, amikor valószínűleg a legtermékenyebbek vagyunk. A telefonos applikáció egy privát felületen biztosítja az adatok, a mérési eredmények és az egyéni termékenységi naptár egy helyen történő tárolását, amelyeket párunkkal vagy orvosunkkal is könnyedén meg tudunk osztani, akár egyetlen kattintással.

Az Eveline segítségével megszabadulhatsz a nehezen értelmezhető, téves, vagy értékelhetetlen eredményt adó tesztektől! Válaszd az egyetlen okos ovulációs tesztet, hogy stresszmentes legyen a családtervezés!

Előnyök:

 • Könnyű használat
 • 99%-ig biztos eredmény
 • Jól értelmezhető kiértékelés
 • Innovatív technológia
 • Korszerű mobilapplikáció
 • Minden eredmény és adat egy helyen
 • Biztonságérzetet ad, kényelmes és diszkrét
 • Csökkenti a stresszt, leveszi a tervezés terhét a vállunkról
 • Számol és figyelmeztet
 • Időt spórolunk a használatával
 • Adatmegosztás egy kattintással

Tulajdonságok:

 • Egyedi termékenységi profil
 • Háromlépéses tesztelőrendszer
 • Három termékenységiszint-kijelző
 • Termékenységi naptár
 • Automatikus adattárolás
 • Automatikus emlékeztetők
 • Adatmegosztás egy kattintással

Támogatott operációs rendszerek:

iOS 9.0 vagy későbbi (iPhone 5s vagy későbbi)/Android 5.1.1 vagy később

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére