Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
6.589 Ft
Menny.:db

ClinSin med Orr- és melléküreg öblítő készlet (flakon+16 tasak)

Raktárinformáció: Utolsó 2 db raktáron
Egységár: 6.589,00 Ft/db

A ClinSin med és a ClinSin med junior egy készlet, amely egy flakont és 16 tasak felforralt vízben oldható port tartalmaz az orr- és melléküregek öblítésére, tisztítására, egészségmegőrzésre és műtét utáni tünetek kezelésére. 

Cikkszám: 593026
Polchely
NO1-46
6.589 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

A ClinSin med és a ClinSin med junior orvostechnikai eszköz egy készlet, amely egy flakont és 16 tasak felforralt vízben oldható port tartalmaz az orr- és melléküregek öblítésére, tisztítására, egészségmegőrzésre és műtét utáni tünetek kezelésére. Ezek az orvostechnikai termékek használhatók megelőzés és kezelés céljából:

 1. arcüreggyulladás,
 2. különböző eredetű nátha (allergia és fertőzés),
 3. orr- és melléküreg műtéti beavatkozások előtt és után,
 4. magas pollentartalmú vagy rendkívül száraz levegő esetén,
 5. orrnyálkahártya nedvesítésére az orr gyógyszeres kezelése után,
 6. az orr- és melléküregek egészségének megőrzésére.

A ClinSin med és a ClinSin med junior orvostechnikai eszközök izotóniás (fiziológiás) és hipertóniás (magas sótartalmú) oldat készítésére egyaránt alkalmasak. Az izotóniás oldat természetes módon tisztítja meg az orrot a felgyülemlett allergénektől, baktériumoktól és vírusoktól.

A tisztításon kívül a hipertóniás oldat össze is húzza a nyálkahártyát fertőzések, allergiák (szénanátha), arcüreggyulladás és a melléküregekben felhalmozódott váladék esetén.

HASZNÁLAT MÓDJA:

 • Izotóniás (fiziológiás) alkalmazásra 1 tasak készítményt kell feloldani 120 ml (gyerek) vagy 240 ml (12 év feletti gyerek és felnőtt) felforralt, langyos, már nem forró vízben.
 • A hipertóniás (magas sótartalmú) oldat készítéséhez 2 tasak készítményt kell feloldani 120 ml (gyerek) vagy 240 ml (12 év feletti gyerek és felnőtt) felforralt, langyos, már nem forró vízben.
 • A ClinSin med orvostechnikai eszköz felnőttek és 12 év feletti gyerekek esetében alkalmazható. A ClinSin med junior 4 év feletti gyerekek esetében kizárólag olyan felnőtt felügyelete mellett alkalmazható, aki ismeri és megérti hogyan kell a terméket használni. Naponta egyszer vagy kétszer kell öblíteni, legalább egy órával a szabad levegőre való kimenetel (amennyiben a külső hőmérséklet 19°C-nál alacsonyabb), ill. lefekvés előtt.
 • Izotóniás (fiziológiás) oldat - 1 tasak tartalmát szórja a flakonba, töltse meg felforralt (már nem forró) meleg vízzel, amíg a 120 ml (gyerekek részére) vagy a 240 ml ((12 év feletti gyerekek és felnőttek részére) jelzést eléri. A flakont zárja le a kupakkal, majd az ujjával fedje le a kupak tetején lévő nyílást, és addig rázogassa, amíg egy tiszta oldat keletkezik. Azután az oldattal előbb az egyik orrnyílást (az oldat egyik felével), azután a másikat (az oldat másik felével) öblítse.  
 • Hipertóniás (magas sótartalmú) oldat - 1 tasak tartalmát szórja a flakonba, majd töltse meg felforralt (már nem forró) meleg vízzel, amíg a 120 ml (gyerekek részére) vagy a 240 ml ((12 év feletti gyerekek és felnőttek részére) jelzést eléri. A flakont zárja le a kupakkal, majd az ujjával fedje le a kupak tetején lévő nyílást, és addig rázogassa, amíg egy tiszta oldat keletkezik. Azután az oldattal előbb az egyik orrnyílást (az oldat egyik felével), azután a másikat (az oldat másik felével) öblítse. Enyhe, égető érzés jelentkezhet az orr öblítése után.
 • Az orr- és a melléküregek öblítése után, a flakont és a feltétjét gondosan meg kell tisztítani.
 • Csak a készletben található flakont használja az öblítéshez. Ha a flakon eltörik vagy deformálódik, illetve három havi használat után újra kell cserélni.
 • A ClinSin med orvostechnikai eszközt várandós és szoptató kismamák is használhatják.
 • A ClinSin med orvostechnikai eszköz nem érinti az autóvezetési és gépek üzemeltetési képességeket.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

FIGYELMEZTETÉS - csak az eredeti és tiszta flakonnal szabad öblögetni (minden használat után a feltéttel együtt meg kell tisztítani a fertőzés elkerülése érdekében).

(Izotóniás oldathoz) Szórja 1 tasak tartalmát vagy (hipertóniás oldathoz) 2 tasakot a palackba, töltse meg felforralt és meleg, de már nem forró vízzel, amíg eléri a 120 ml (gyerek) vagy a 240 ml ((12 év feletti gyerek és felnőtt) jelzést.

Zárja le precízen a flakont, fedje le az ujjával a feltéten lévő nyílást és rázogassa a tartályt tiszta oldat keletkezéséig.

Hajoljon mosdókagyló vagy egy mosdótál fölé és helyezze az egyik orrnyílásba a flakon feltétjét. Szájon át történő könnyed légzés közben nyomja össze óvatosan a flakont, hogy az oldat 50%.-t bejusson az orrnyílásba, ne nyomja össze a másik orrnyílást, mivel annak nyitva kell maradnia, hogy a víz és a különböző váladékok távozhassanak az orrból. Az oldat másik 50%-t a másik orrnyílásba alkalmazza és ismételje meg az előbbi teljes eljárást. NE NYELJE LE AZ OLDATOT!!!

A mindkét orrnyílás öblítése után, fújja ki az orrát és zsebkendővel törölje meg.

Öntse ki a maradék oldatot. Készítsen minden alkalommal új oldatot, amikor öblögetni kívánja az orrát vagy a melléküregeket.

ÖSSZETEVŐK:

Minden ClinSin med tasak 2,16 g nátrium-kloridot tartalmaz.

Minden ClinSin med junior tasak 1,08 g nátrium-kloridot tartalmaz.

FIGYELMEZTETÉSEK ÉS ÓVINTÉZKEDÉSEK:

Ne használja, ha allergiás a hatóanyagra. Nem szabad a készletet használni teljesen eldugult orr, orrsövényferdülés, fülfertőzés esetén. Ne használja a lejárati idő után. Orrműtéten átesett betegek esetében a készlet használata előtt konzultálni kell a kezelőorvossal. Ne öblögesse az orrát vagy a melléküregeket forró vagy nem felforralt csapvízzel.

4 év feletti gyermekek esetében kizárólag olyan felnőtt felügyelete mellett alkalmazható, aki ismeri és megérti hogyan kell a terméket használni. Ne használja a ClinSin-t idegen tárgyak eltávolítására a gyermek orrnyílásából.

HOL ÉS HOGYAN KELL A TERMÉKET TÁROLNI:

Gyermekek elől elzárva tartandó. Eredeti csomagolásban tárolandó, fénytől és nedvességtől védve. Tartsa be a tárolási körülményeket. Ne használja a lejárati idő után.

FIGYELMEZTETÉS: Száraz helyen tárolja. Ne tárolja úgy, hogy a feltét a tartályon van. Ne tárolja a száraz alkatrészeket műanyag zacskóban. Ne használja a flakont, ha sérült vagy nem eltávolítható elszíneződések találhatók rajta. A károsodások elkerülése érdekében ne tegye a flakont, a feltétet és a csövet forrásban lévő vízbe.

KÖLCSÖNHATÁSOK

Nem ismertek.

ORVOSI BALESETEK

Nem jeleztek balesetet megfelelően használt készlet esetében.

Elérhető csomagolások:

1. ClinSin med orr- és melléküregöblítő készlet 12 év feletti gyerekek és felnőttek számára orröblítő flakonból és 16 db oldatkészítésre alkalmas portartalmú tasakból (2,16 g/db) áll.

2. ClinSin med junior 4 év feletti gyermekek számára orröblítő flakonból és 16 db oldatkészítésre alkalmas portartalmú tasakból (1,08 g/db) áll.

 

Orvostechnikai eszköz

Gyártja:

Natur Produkt Pharma Sp. z o.o.

ul. Podstoczysko 30

07-300 Ostrów Maz.

Forgalmazza:Naturprodukt Kft.2046 Törökbálint, DEPO, Pf. 8 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére