Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
3.329 Ft
Menny.:db

Canestest teszt hüvelyi fertőzésekre 1x NO1-49

Raktárinformáció: Utolsó 1 db raktáron
Egységár: 3.329,00 Ft/db

Ha bizonytalan, hogy bakteriális fertőzése vagy hüvelygombája van, akkor van segítség.

Cikkszám: 519792
3.329 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

 

Azért fejlesztették ki az innovatív és megbízható otthoni tesztet, hogy gyorsan meg tudja határozni a hüvelyének pH-értékét*, ami segíthet eldönteni milyen gyakori hüvelyi fertőzések közül melyikkel (bakteriálissal vagy hüvelygombával) áll szemben. A Canestest a hüvelyi pH-érték és a tünetek alapján utal a valószínűsíthető állapotra.

Először egy könnyen használható tesztpálca segít megállapítani, hogy a hüvelye pH-ja a normál értéknél magasabb-e. Ezután ezt az eredményt könnyedén értelmezni lehet a csomagoláson található tüneteket tartalmazó táblázat segítségével.

Canestest: magabiztosság a megfelelő kezelés kiválasztásához

Nem elég, hogy a hüvelyi fertőzés egy nagyon kellemetlen állapot, de egyúttal a magabiztosságát is alááshatja, hogy nincs teljesen a kezében a kontroll a teste felett. A Canestest lehetővé teszi, hogy otthona kényelmében állapítsa meg hüvelye pH-értékét, és gyorsan kezében tudja a 90%-nál is nagyobb pontosságú eredményt. Ez az innovatív megodás segít visszanyerni az intim egészsége feletti irányítást, és kiválasztani azt a kezelést, ami hatékonyan megküzd a fertőzésével. Ne feledje azonban, hogy a tesztelés nem helyettesíti a szakemberrel való konzultációt- ha bizonytalan, forduljon orvoshoz!

Hüvelygomba vs. bakteriális vaginózis

Bár mind a hüvelygomba, mind pedig a bakterális vaginózis (BV) nagyon gyakori, mégis két teljesen különböző fertőzésről van szó, amelyeket máshogyan is kell kezelni. Ugyanakkor nem mindenki ismeri őket és nem is mindig könnyen azonosíthatók.

A hüvelygombát egy élesztőgomba (Candida albicans) elszaporodása okozza, és a leggyakoribb tünetek a viszketés, a fájdalom és fehér folyás. A BV-t a hüvelyben egyébként is megtalálható baktériumok közül bizonyosak túlszaporodása okozza. A BV tünetei közé tartozik az intim területen érezhető kellemetlen, halra emlékeztető szag, és a szürkés-fehér, vizes állagú folyás. A Canestesttel még a kezelés megkezdése előtt tesztelheti magát, így biztosítva, hogy a megfelelő kezelést válassza a fertőzésére.

Mi is az a Canestest?

A Canestest egy kényelmes, otthon is elvégezhető teszt, amely segít megállapítani, hogy hüvelygombától vagy BV-től szenved éppen, és segít megtalálni a legmegfelelőbb kezelést. Lehetővé teszi, hogy visszanyerje a kontrollt az intim egészsége felett - több mint 90%-os pontossággal, már néhány másodperc alatt megkapja a hüvelyi pH-értéke eredményét. A teszt maga egy könnyen használható tesztpálca, amely alkalmas arra, hogy kimutassa, hogy a hüvelyi pH-ja a normális tartományon kívül vagy azon belül van-e. A teszt eredményét a tünetekkel együtt tudja értelmezni, amelyeket a dobozon lévő táblázatban is megtalál. A táblázat segít nmegérteni, hogy melyik gyakori hüvelyi fertőzéssel küzd: hüvelygombával vagy bakteriális vaginózissal.

Hogyan működik a Canestest?

Az egészséges hüvelynek alapvetően savas a pH-értéke (kémhatása) - ebben a savas környezetben egyensúlyban vannak a jótékony és káros baktériumok. A hüvelyi pH megváltozása hozzájárulhat fertőzés - például BV - kialakulásához (és utal is a fertőzés eredetére). A Canestest megmutatja, ha jelentős változás történt a hüvelyi pH-ban, és - a tüneteket is figyelembe véve - segít megérteni, diagnosztizálni, hogy milyen fertőzéstől szenved. A magasabb hüvelyi pH-érték arra utalhat, hogy bakteriális vaginózisa van, míg a normál hüvelyi pH-érték arra, hogy hüvelygombája van. A Canestest bizonyítottan több mint 90%-os pontossággal mutatja ki a hüvelyi pH változását.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

Ne hozzon semmilyen orvosi vonatkozású döntést anélkül, hogy előtte beszélt volna orvosával. Ha bizonytalan mi lenne a megfelelő kezelés vagy nem egyértelmű az eredmény, akkor szintén keresse fel orvosát. Tudjon róla, hogy a Canestest az alábbi esetekben nem képes pontos diagnózisra:

  • A menstruáció első vagy utolsó napja előtti/utáni egy napon belül
  • Ha menstruál vagy hüvelyi vérzésnek bármilyen jelét tapasztalja
  • Ha kevesebb mint 12 óra telt el a legutolsó szexuális együttlét vagy intimzuhany használata (hüvelyöblítés,irrigiáció) után
  • Amennyiben terhes, beszéljen orvosával, mivel a teszteredmény értelmezése és a megfelelő gyógymód kiválasztása a várandósság idején orvosi szaktudást igényel.
  • Menopauza is okozhatja a hüvelyi pH megemelkedését, vagyis ebben az életszakaszban kékes-zöldesre változhat a tesztpálca végének színe annak ellenére, hogy nem szenved bakteriális vaginózistól vagy trichomoniasistól.
  • Ha a menopauza tüneteit tapasztalja magán, akkor nem ajánlott a teszt használata.

Kategóriák Egyéb gyorstesztek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére